Club
Curiosity

Hersenspinsels, tips en lessen uit de wereld van B2B marketing, persoonlijk gebracht door de mensen die er elke dag mee bezig zijn. Leer iets nieuws vandaag, doe curieus.

begin te ontdekken
Curated

Twee nachten in het Conversion Hotel, wat een experiment!

Eens per jaar verandert het pittoreske eiland Texel in het woodstock van conversie en performance marketing. BBC luisterde mee vanop de eerste rij.
Murmur

Wat ideeën over ideeën

Ideeën afschieten doet pijn. En dat niet alleen, het berooft u ook van potentiële pareltjes. Laten we het eens hebben over ideeën en hoe we ze kunnen koesteren.
Curated

Waarom elke copywriter een aantal emmers nodig heeft

Copywriters moeten op werkelijk élk moment van de dag met de zotste ideeën kunnen afkomen. Dat terwijl ze vechten tegen deadlines en een enorme portie zelfkritiek. Hoe ze deze chaos overleven en hoe ze hun zelfvertrouwen terugwinnen? Dan Nelken to the rescue!
Murmur

Hoe vertelt u een goed verhaal in zes woorden?

Onze wereld krioelt van verhalen. Zelfs zes woorden kunnen een prachtig verhaal schetsen, en copywriter Delphine toont u hoe. Haar handlanger? Ernest Hemingway.
Murmur

Verhalen van de Duistere Zijde

Copywriter Philip spendeerde heel wat jaren aan de duistere zijde van aankoop. Hij vertelt u graag welke lessen hij daar leerde, en meenam naar B2B.
1 2 3 10