Club
Curiosity

Hersenspinsels, tips en lessen uit de wereld van B2B marketing, persoonlijk gebracht door de mensen die er elke dag mee bezig zijn. Leer iets nieuws vandaag, doe curieus.

begin te ontdekken
Ahaa

Twee meisjes op het strand … krijgen zonnig sales-advies

Inspiratie overvalt je vaak op de meest onverwachte plekken. Dat ondervond ook creative copywriter Britt. Of hoe een weekje 'resort hangen' toch nog een saleskantje kreeg …
Ahaa

Azen robots op onze job? Laten we het eens hebben over AI Generated Images

Spendeer een paar minuten online en u denkt dat de AI-revolutie eraan komt. Met de opkomst van AI generated images worden sommige designers licht zenuwachtig. Collega Joachim legt uit waarom dit niet nodig is.
Curated

Twee nachten in het Conversion Hotel, wat een experiment!

Eens per jaar verandert het pittoreske eiland Texel in het woodstock van conversie en performance marketing. BBC luisterde mee vanop de eerste rij.
Murmur

Wat ideeën over ideeën

Ideeën afschieten doet pijn. En dat niet alleen, het berooft u ook van potentiële pareltjes. Laten we het eens hebben over ideeën en hoe we ze kunnen koesteren.
Curated

Waarom elke copywriter een aantal emmers nodig heeft

Copywriters moeten op werkelijk élk moment van de dag met de zotste ideeën kunnen afkomen. Dat terwijl ze vechten tegen deadlines en een enorme portie zelfkritiek. Hoe ze deze chaos overleven en hoe ze hun zelfvertrouwen terugwinnen? Dan Nelken to the rescue!
1 2 3 10